10. lokakuuta 2011

Pakastin lampaanlihalle


Löysin vihdoinkin lampaanlihan tuottajan, tästä ihan läheltä Mahnalasta joten koska meillä oli jo keittiön pakastin täynnä kaikenlaisia herkkuja päätimme ostaa uuden pakastimen sen lisäksi, jotta lampaanliha mahtuisi johonkin, sieniä kun on tänä vuonna tullut kerättyä vähän muitten säilömisten ohessa.

Aluksi sain tiedoksi että tilaamaani lampaanlihan saisi vasta huomenna valmiiksi paloiteltuna Yrjölän tilalta, joten tilasin viime torstai-iltana pakastimen netin kautta ja sain se tänään nyt maanantaina jo kotiin kuljetettuna. Ostin ensimmäistä kertaa jotain hieman isompaa ja kalliimpaa kortilla, pakastinta edes katsastamatta suuresta paikallisesta elektroniikkaketjusta. Se toimitettiinkin jo nyt jopa aikaisemmin toimitettuna kotiin, ja sisään kannettuna. Vain muovin poistaminen sen ympäriltä, sähköjohdon kytkeminen ja pakastimen puhdistaminen jäi minulle.

Pakastin puhdistettuna ja päälle ja eikös olekin jo aika lähteä noutamaan kotiin tätä erää lammasta josta syksymmällä ja talven mittaan saan valmistaa herkkuja ja jos se pakastin olisi ollut tulossa vasta huomenissa, tämä laskutoimitus ei olisikaan mennyt yhteen tänään.

Joten nyt minulla on taas (toistaiseksi) tilaa pakastimessa mutta itseni tuntien se on jo ennen joulua täpötäynnä. Oikeasti minun olisi tänään pitänyt käydä äidillä, mutta tuli muuta tällä kertaa eteen joten se siirtyy huomeniseen. Meillä on vielä kurpitsat sun muut vihannes ja juureshommat kasvimaalla vähän keskeneräisiä, syksyt ovat kiireistä aikaa kun kaiken muun sadonkorjuun ohessa on myös ehdittävä sinne sienimietsään jonne tämä puoliso halajaa. Mutta nyt lähden tästä tietokoneen äärestä höpöttämästä sitä lampaanlihaa noutamaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...