31. lokakuuta 2011

Herkkusuun lautaselle kunnianosoitus


Sain tässä jo pitkän aikaa sitten tunnustuksen blogilta Crème de la crème jonka unohdin, mutta keväällä tapahtui paljon ja pyydän anteeksi, ei ollut tarkoitus unohtaa ja palaankin asiaan nyt.

Sain sen lisäksi aivan hiljattain toisen tunnustuksen toiselta blogilta, joka jo on poistettu netistä. Tämä toinen tunnustus kuitenkin muistutti minua siitä että joskus aikaisemmin sain jotain sen tapaista joltain muulta jossain, ja hartaan etsimisen jälkeen löysin tämän ensimmäisen, lopulta. Tunnustuksessa kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja jaettava se edelleen viidelle blogille.

1
Koska aloitit blogin?
Aloitin bloggaamisen hernekeitolla laskiaistiistaina 2010.

2
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Blogini käsittelee laidasta laitaan ruokaa. Kirjoitan ruoanlaitosta, miten ruoat valmistetaan, ruoan raaka-aineista ja raaka-aineiden terveellisyyttä. Haluan myös kirjoituksillani herättää keskustelua siitä mitä ruokamme sisältää, ja miksi, kuka sen valmistaa, ja miksi me sitä syömme.

3
Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
Valmistan ruoat alusta loppuun asti itse, opin tämän jo kotona ja olen samaa aina vain jatkanut.

4
Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
Kirjoittaminen oli oikeastaan sivuseikka, yhdistin kaksi suurta intohimoani, ruoanlaiton ja valokuvauksen. Tämän keksiminen vei monen monta vuotta ja sysäyksen sain vasta jälkikasvun muutettua kotoa, jolloin halusin että reseptini olisi aina helposti saatavilla netissä.

5
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin enemmän palautetta, tämä antaa usein uusia näkökulmia asioihin. On vaikeaa kirjoittaa asiasta joka on itsestään selvää miten sen itse tekee, varsinkin kun yritän kirjoittaa myös aloitteleville kokeille. Tarvitsisin kyllä oikolukijan. Teksteihin jää harmittavan paljon ”salamasormen virheitä” joita en itse aina huomaa.

Tässä oma kunnianosoitukseni ruokablogeille satunnaisessa järjestyksessä:

Ahmija
Entinen kasvissyöjä joka on siirtynyt sekaruokavalioon jolle ruoan alkuperä ja eettisyys on tärkeää.

Kaikki äitini reseptit
Tämä on kaksoisblogi ja aloitimme ruoasta bloggaamisen samoihin aikoihin. Usein blogeissamme on samoihin aikoihin samanlaisia reseptejä, tai toinen on juuri hiljattain käsitellyt saman asian.

Jokapäiväistä leipää
Kirjoittajalla on suuri tuotetietous ruokatuotteista ja niiden saatavuudesta.

Sillä sipuli ja Liemessä, joilla kummallakin on hyvin inspiroivia ruokakuvia, kuvia joista nautin.

Dinner4u2
Ravintolablogi joka perehtynyt varsinkin Helsingin ravintoiloihin, ja jossa innostavia kuvia ruoka-annoksista.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...