Suosittelen


KAUPPIAITA:

Koivisto Herkkupuoti. 

Mausteita kaukaisista maailman kolkista, marinoituja oliiveja, fetajuustoa, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, manteleita. Koivisto sijaitsee Tampereen kauppahallissa.

Kalakauppa. Tuoretta kalaa, savustettua kalaa, graavikalaa, tuoreita äyriäisiä, simpukoita ja rapuja niiden ollessa sesongissa. Asiantuntevaa osaamista kalasta ja meren elävistä, nyt jo kolmannennessä sukupolvessa. Kalaherkut Nygren löytyy Tampereen kauppahallista.

Merkkituotelaseja, astiastoja, tarjoiluastioita, kattiloita, paistinpannuja ja kaikenlaisia vempaimia ruoanlaittovällineitä sekä baaritarvikkeita. Valikoimasta löytyy sopivia tarvikkeita sekä aloittelijoille että vaativille ja kokeneemmillekin kokeille mm Svetsiläisiä Victorinox-kokkiveitsiä. Keittiö ja kattauksen liike sijaitsee Aleksanterinkatu 28, Tampereella.

Suomalaisen suunnittelijan Sari Ahokaisen nettikauppa, jossa hän myy ruotsalaiselle Ekelundille suunnittelemia tekstiilituotteitaan. Ahokaiselta löytyy käteviä puolibambuisia tiskiliinoja sekä käytännöllisiä Smart hanger-pidikkeitä joita lämpimästi suosittelen. Sen lisäksi mm myös puuvillaisia ja pellavaisia pyyhkeitä, kaitaliinoja sekä tablettja.

Keittiötarvikeliike josta löytyy kaikkea jota jokainen keittiö ja kokki tarvitsee eikä voi olla ilman. Chez Mariuksella on nykyään kaksi liikettä, Fredrikinkatu 26 Helsingissä ja toinen Palmroth Centerissä Virroilla. Voit myös kätevästi tilata tuotteita suoraan kotiin Chez Mariuksen nettikaupasta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...