11. maaliskuuta 2013

Ruokablogit nälkää vastaan
Herkkusuun lautasella ruokablogi osallistuu suomalaisten ruokabloggarienyhteiseen varainkeräystempaukseen maailman nälkää vastaan ja lukijana sinäkin voit osallistua ja lahjoittaa keräykseen. Sikke Sumari on tempauksen suojelija, ja tässä Sikke Herkkusuun lautasella ruokablogissa vieraskynänä:

Ruoka on elinehto – ilman sitä ei pitkälle pötkitä

Mutta ruoka merkitsee myös nautintoa. Ruoka on arvokas asia, jota pitää kunnioittaa. Siksi on tärkeää arvostaen käyttää parhaita raaka-aineita, kun ruokaa valmistaa. Minua huolestuttaa ruoan tuhlaaminen: siitä on tullut kulutushyödyke, jota kaupat ovat tulvillaan ja paljon menee hukkaan.

Samaan aikaan liian moni perhe maailmassa menee tänäänkin nälkäisenä nukkumaan. Meillä on kuitenkin keino, jolla voimme täyttää tyhjät lautaset.

Naisilla on kaikki valmiudet tuottaa ruokaa, mutta heidän mahdollisuutensa ovat rajalliset. Paremmat toimintamahdollisuuksien myötä naiset voivat suunnata energiansa ja kykynsä oikein. Siitä hyötyvät kaikki. Kehitysmaiden viljelijänaiset voivat nostaa 150 miljoonaa ihmistä nälästä, kun he saavat oikeuden maahan, koulutukseen ja kunnollisiin työvälineisiin.

MasterChef-keittiössä kokataan tiistaina tämän hyvän asian puolesta. Myös tässä herkkusuun lautasella ruokablogissa tehdään hyvää, ja sinäkin voit osallistua. Nyt alkaa ruokablogien yhteinen hyväntekeväisyystempaus! Kisaan osallistuvat blogit keräävät varoja naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen maailmassa.

Herkkusuun lautasella ruokablogilla on oma keräyssivu jossa voit osallistua ja lahjoittaa.  Tee lahjoitus nyt ja auta naisia taistelemaan nälkää vastaan!

Yhdessä olemme enemmän.

Terveisin,
Sikke Sumari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...