3. syyskuuta 2010

Paahtopaistivoileipä


Ihana paahtopaistileipä. Voileipä paahtoipaistilla, suolakurkulla sekä chilimajoneesilla kahden leipäviipaleen välissä, paahtopaisti kerrosleipä, pieni hemmoteluhekti arjen keskellä.


Ruokakaupoista on täältä Suomesta jostain syystä nyt vasta viimeisen parin vuoden ajan löytynyt valmista paahtopaistia, siihen asti jouduin aina itse tekemään paahtopaistia kun sitä halusin. Minun on myönnettävä että olen hyvin mieltynyt voileipiin, ja tämä voileipä on yksi suosikeistani jota voisin syödä aivan liian usein jotta se olisi terveellistä. Itse paahtopaisti sisältää tuskin rasvaa ollenkaan, ja yritän lohdutella itseäni sillä että majoneesini on koti-tekoista ja se koostuu suurimmilta osin terveellisistä tyydyttämättömistä rasvahapoista. Jos haluat voileipäsi vähän enemmän potkua voit sekoittaa majoneesin sekaan hieman chiliä ennen sen leivälle levittämistä.

Paahtopaistivoileipä
suolakurkkua
mustaa pippuria

Voitele kaksi leipä palaa majoneesilla. Pane toisen päälle viipaleita paahtopaistia jonka maustat suolalla ja pippurilla. Pane päälle ohuiksi viipaleiksi leikattuja suolakurkun viipaleita ja pane toinen leipä kanneksi. Tästä voileivästä riittää hyvin välipalaksi tai jopa lounaaksi vihersalaatin kanssa mutta se on ihanaa syötävää myöhäisillan hiukopalana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...