3. helmikuuta 2012

Helmikuun 2012 ruokahaaste


Herkkusuun lautasella voitti Tammikuun 2012 ruokahaasteen Marskin nauriskeitolla blogissa Kotona tehtyä, joten minulla on nyt ilo ensimäistä kertaa emännöidä ruokahaastetta Helmikuun 2012 ruokahaasteen muodossa.

Helmikuun kisasta tulee tiukka, vaikka osallistumisaika on tällä kertaa lyhyempi, kuu loppuu jo 29. päivä vaikka tänä vuonna on karkausvuosi joka pidentää helmikuuta päivällä, on kisassa tällä kertaa lisäpanosta.

Helmikuussa vietetään ystävän päivää, Helmikuussa alkaa laskiaistiistain jälkeen myös pääsiäistä edeltävä 40 päivän perinteisesti paasto, joten ajattelin yhdistää nämä kaksi aihetta helmikuun ruokahaasteeseen.

Julistan täten Helmikuun 1012 ruokahaasteeksi - Viimeinen ateria.

Mitä söisit viimeisellä ateriallasi rakkaimpasi kanssa? Mitä sinä valitset ruoaksi jos edessäsi olisi viimeinen ateria pitkään, pitkään aikaan tai se mitä syöt on viimeinen syömäsi ateria ikinä? Mitä söisit mieluiten?

Ota rohkeasti ruokahaaste vastaan ja osallistu kilpailuun koska tällä kertaa se kannattaa. Helmikuun 15. päivä Herkkusuun lautasella ruokablogi täyttää kaksi vuotta. Juhlistaen sitä arvotaan pienenä bonuksena yksi 100 Euron ravintolalahjakortti Haikon kartanoon kaikkien helmikuun 2012 ruokahaasteeseen osallistuvien blogien kesken.

Porvoossa sijaitseva Haikon kartano luetaan yhdeksi Suomen parhaimmista viiniravintoloista, ja viimeksi joulukuussa 2011 se sijoittui 15. sijalle Suomen parhainten viiniravintoloiden kerman seassa. Haikon kartanon lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vain 6 kk, mutta nyt voittaja saa pidennetyn voimassaoloajan, 12 kk jotta mahdollisuus nauttia ateriasta Haikon kartanossa ei varmasti menisi voittajan sivu suun.

Helmikuun 2012 ruokahaasteen säännöt:
Helmikuun 2012 ruokahaasteeseen voivat täten osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt ja blogisi ei välttämättä tarvitse olla ruokablogi. Voit osallistua ruokahaasteeseen vain yhdellä ruoalla ja mikäli resepti ei ole omasi, siitä kuuluu mainita reseptin yhteydessä. Haasteeseen ilmoittaudutaan 3.-21.2.2012 välisenä aikana ja se tapahtuu ilmoittamalla kilpailuruokasi nimi ja sen osoite tämän tekstin kommentteihin. Huomioi, että myös haastepostauksen on oltava julkaistu blogissasi ilmoittautumisaikana. Osallistuessasi ruokahaasteeseen annat automaattisesti luvan lähetetyn linkin takaa löytyvien kuvien käyttöön yhteenvedossa ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien äänestyksessä. Ruokahaasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 22.2.2012, jonka jälkeen alkaa äänestys. Äänestys päättyy 28.2.2012 ja kuukauden ruokahaasteen voittaja julkistetaan blogissa helmikuun viimeisenä päivänä, karkausvuoden kunniaksi 29.2.2012. Ruokahaasteen järjestäjä ei itse osallistu kyseiseen ruokahaasteeseen eikä sen äänestykseen. Helmikuun 2012 ruokahaasteen voittaja saa kunnian järjestää maaliskuun 2012 ruokahaasteen omassa blogissaan. Uusi haaste tulee julkaista viimeistään 5.3.2012, ja jollei uutta haastetta kuulu määräaikaan mennessä, siirtyy järjestelyvastuu eteenpäin toiseksi tulleelle.


Helmikuun 2012 ruokahaasteen bonuksen säännöt:
Kaikkien helmikuun 2012 ruokahaasteen määräajassa ilmoittautuneiden blogien kesken arvotaan yksi 100 Euron ravintolalahjakortti Haikon kartanoon Porvoossa. Lahjakortin arvonta suoritetaan samana päivänä kuin itse helmikuun ruokahaasteen äänestys alkaa, 22.2.2012 random.orgin sattumanumerogeneraattorin avulla osallistujien ilmoitusjärjesnumerot arvontalippuina ja lahjakortin voittaja ilmoitetaan ruokahaasteen äänestyksen alkamisen yhteydessä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...