13. toukokuuta 2010

Kolmen makkaran testi

Grillattua makkaraa, Pirkan makkaraa grillitestissä kesällä 2010. Mutta onko se niin herkullista ja mehevää kuin sen pitää olla?


Grillikausi alkoi ja päätimme tässä yksi päivä testata eri makkaroita. Otimme kolmea makkaraa P:llä alkavan tuotemerkkiä oleva makkaraa paikallisesta K:lla alkavasta ruokakaupasta ja testasimme ne tämän grillauskauden ensi-illassa. Makkarat jotka testasimme olivat: Bratwurst, Buffalo ja Krakovan makkara.Hyvä vaihtoehto sinulle joka halut tietää mitä grillimakkarasi sisältää on tehdä se itse, kokeile vaikka Chorizo raaka-makkaraa. Kaikki makkarat maistamamme makkarat olivat haalena lämpöisiä kun niitä maisteltiin jotta tulos olisi paras mahdollinen ja ne tarjottiin perunasalaatin kera ja testien arvosanat ovat 1-5.

Bratwurst: Hyvän makuinen, tavallisen saksalaisen Bratwurstin tyyppinen. Hieman kuivahko. Kiva korianterin sävy.
Arvosana: -4

Krakovan makkara: Tosi hyvä, mausteinen ja niin rasvainen kuin grillatun makkaran pitää olla. Valkosipuli tuli kivasti esiin grillattuna.
Arvosana: 4

Buffalo makkara: Suuri pettymys. Olin jotenkin odottanut enemmän ”jotain” muhkeasta nimestä. Tulos oli ”pliisu” ja mauton, vain suola maistui.
Arvosana: -2 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...