12. joulukuuta 2014

Blossa viiniglögiBlossan viiniglögi on meillä ollut kestosuosikki jo vuosikymmeniä, ja ilman sitä ei tule joulua.Toinen joulujuoma on ruotslainen Julmust joka nimensä mukaan on "must" jouluna.

Blossassa parasta on että se on takuu varmasti hyvää, laatu on taattu ja se maistuu aina samalle. Ostan ensimmäisen Blossan viiniglögin heti kun sen Alkosta löydän ja minulla on pullo varalla jottei se vain loppuisi ennen joulua.

Useimmiten olen joutunut ostamaan useita pulloja ennen kuin joulu vihdoin on ollut ovella. Yhtenä vuotena 2000-luvulla Blossaa ei myytykään Alkossa, ja sinä vuonna joulua oli lähdettävä hakemaan ulkomailta.

Tänä vuonna uutuutena on hanapakkaus, joten glögiä riittää isommallekin seurueelle. Altian valmistamalla Blossalla on myös vuosikerta glögejä, tänä vuonna Blossa14 josta jo kirjoitin aikaisemmin. Blossasta löytyy myös alkoholiton ja yhtä maukas versio, Blossa alkoholfri glögg. Alkoholitonta Blossaa löytyy myös isoista marketeista, samoin kuten Julmust "joulujuomaa" ja jos löydät Apotekanes Julmust osta sitä, se on mielestäni parasta.

Valmistan kuitenkin joka joulu omaa glögiä ja löydät täältä blogista useampiakin omatekoisia glögejä, kuten esimerkiksi punaista glögiä ja valkoista glögiä. Kummassakin glögireseptissä on lapsille sopivat alkoholittomat vaihtoehdot.Hakemalla hakusanalla joulu löytyy monta piparkakkureseptiä sekä sivulta joulunherkut löytyy jouluruokaa laidasta laitaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...