13. toukokuuta 2015

Hellapoliisin keittokirja-arvonta

Sain juuri viime perjantaina lähetyksen keittokirjoja ja koska blogi on ollut pitkään hiljainen, ajattelin että nyt äitienpäivän kunniaksi, vaikkakin vähän myöhästyneenä, olisi kiva arvoa kaksi Hellapoliisin keittokirjaa. 

Palkintona ovat hellapoliisin ”Leipäherkut” sekä ”Salaatit”  jotka lähtevät kumpikin eri osoitteisiin joten tässä arvonnassa on jopa kaksi voittajaa!

Olen selannut kummatkin kirjat läpi ja niiden reseptit ovat juuri sopivia näin keväällä ennen kesän alkua jotta niistä saa herkullista tarjoiltavaa kaikkiin kevään ja kesän juhliin. Kirjoissa on todella upeita kesäisiä kuvia, vesi oikein herahtaa kielelle ja tekee mieli heti alkaa kokata herkullisten näköisten ohjeitten mukaan.


Voit osallistua arvontaan ilmoittamalla nimesi ja sähköpostin tämän tekstin kommentteihin lauantaihin 23.5.2015 klo 23.59 mennessä. 

Arvon kyseiset kaksi keittokirjan kummatkin erikseen kommentoijien kesken sunnuntaina 24.5.2015. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti kommenttikenttään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, sekä tämän tekstin kommenttikentässä. 

Ja jollei voittajia jostain syystä löydy, tai he ilmoita itsestään minulle viikon kuluessa, arvon kirjat uudestaan jäljellä olevien kommentoijien kesken.


 Kiitos kustantajalle Readme.fi:lle kirjoista!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...