25. maaliskuuta 2015

Mökkikeittokirjan julkkarit
Maanantaina julkaistiin Meri-Tuuli Lindströmin Mökki keittokirja ja kävin eilen Helsingissä kirjan julkistaisi kekkereissä Eiran rannassa aian mahtavissa maisemissa pienen pikkuruisen punaisen mökin luona. Paikalla oli noin kolmisen kymmentä vierasta joita kestitettiin kuumaa kaakaolla sekä grillatuilla hodareilla herkullisine lisukkeineen. 

Itse kirjailija tarjoili meille ruokaa puolisonsa kanssa ja hodarien lisukkeina oli muun muassa korianterilla maustettua maissisalsaa, piparjuurismetanaa, punakaalia, tomaattisalsaa.  Itseeni teki suurimman vaikutuksen vadelmasinappi, vadelman ystävä kun olen.'
Mökki-keittokirja arvonta

Yli kahdeksan kymmentä kommenttia on tullut mukaan arvontaan, poistin seasta tuplasti kommentoineet kirja-arvonnan tekstistä, ja onnellinen voittaja on tällä kertaa Sokerivaltakunnan Sanja joten ilmoitathan minulle sähköpostilla haluatko mieluummin Mökki-keittokirjan painettuna kirjana vai sähköisenä sekä osoitteesi niin välitän tiedot Bonnier Booksille jotka ystävällisesti ovat luvanneet toimittavansa kirjan voittajalle.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...