16. maaliskuuta 2015

Mökin keittokirja-arvonta
Meri-Tuuli Lindströmin uusi keittokirja, Mökin keittokirja, julkaistaan ensi viikon maanantaina 23.3.2015 ja olen saanut käsiini, tai pikemminkin saan yhden kappaleen käsiini kun kirja julkaistaan. Tämä tarkoittaa sitä että panen jo toisen keittokirja-arvonnan pystyyn.

Meri-Tuulin kirja ilmestyy painetun kirjan lisäksi myös e-kirjana, joten voittajana voit halutessasi valita voiton iTunes-lataustunnuksen muodossa. Osallistuminen on helpompaa kuin helppoa.

Osallistut keittokirjan arvontaan automaattisesti jos olet jo kommentoinut vuoden 2015 maaliskuun aikana, tai kommentoit tämän tekstin julkaisemisen jälkeen asiallisesti mihin tahansa blogin tekstiin. 

Kirja arvotaan kaikkien kommentoijien kesken (pois lukien ne jotka valittavat kielioppivirheistä tms. kirjoitusvirheistä tai herjaavista kommenteista) ja jotka ovat kommentoineet viimeistään keskiviikkona 25.3.2015 klo 15:00. Joten nyt kannattaa olla mieltä myös kaikista blogin vanhoista kirjoituksista tai vain lisätä kommentti tähän tekstiin. Jos kommentoit anonyymisti kannattaa tosin lisätä sähköpostiosoite kommenttiin.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja jollei voittajaa jostain syystä löydy, tai hän ilmoita itsestään minulle viikon kuluessa arvonnasta, arvon kirjan uudestaan jäljellä olevien maaliskuun kommentoijien kesken.

Meri-Tuulin Mökin keittokirjan on sponsrannut Bonnier Books Finland.

------------
Keittokirja on nyt arvottu, voittajan löydät tekstistä Mökki-keittokirjan julkkarit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...