19. lokakuuta 2012

Tiskitauko


Rakas ruokablogin lukija, olen viime aikoina pitänyt yllä aikamoista kirjoitustahtia, olen julkaissut asiaa ja reseptejä ruoasta joka päivä vaikka tavoitteeni on päivittää joka toinen päivä ja nyt minulle on tullut sopiva kohta ottaa pieni ”Time out” punnita asioita, juoda kahvia ja tiskata. 

Minun on mietittävä mitä ruokablogin pitäminen minulta henkilökohtaisesti vaatii, vastaako panostukseni saamaani palautetta, onko sen pitäminen tässä muodossa vaivan arvoinen ja mihin suuntaan olen tämän jälkeen menossa. Minulla ei kuitenkaan ole aikomusta lopettaa ruoasta kirjoittaminen, ruoka on elämäni suola, se on syy miksi olen ja minulla on vielä paljon asioita joita haluan jakaa, mutta pidän pienen mietintä tauon kirjoittamisesta ainakin viikonlopun yli.

Kahvitauolla

8 kommenttia:

 1. Sinulla onkin tosi ahkera bloggaustahti.Sinulla on täällä hyviä ohjeita ja juttuja,ja vaikken aina kommentoikaan,niin kyllä luen postauksesi läpi.

  VastaaPoista
 2. Jonkinlainen postaus joululahjaideoista olisi mahtava. Olet jo joitain säilykeohjeita yms. tänne kirjoittanutkin, mutta postaus jossa olisi nämä kaikki koottuna voisi toimia. Esimerkiksi ohjeita itsetehtyihin makeisiin ja juuri niihin säilykkeisiin.

  Muuten tää on ihan loistava blogi! Vaikka reseptejä ei ite heti kokeiliskaan, niin niitä on mukava lukee, ja kaikki nää kuvat on ihania.

  VastaaPoista
 3. hei yaelian, ja suuri kiitos sekä kommentistasi ja että annat sitä palautetta niin usein kun annat! on aina yhtä hauskaa saada positiivista palautetta, ja tällä tavalla onkin erittäin kivaa palata sorvin, tai tässä tapauksessa "hellan" ääreen. vastasithan jo kyselyyni?!? ;)

  VastaaPoista
 4. hei pauliina, ja kiitos myös sinulle kommentistasi...ja kiitos ideasta, se on aivan lostava, panen sen mieleen ja palaan tämän asian tiimoilta vähän myöhemmin syksyllä kun joulun odotus alkaa...:) ja vastasithan myös sinäkin kyselyyni?

  VastaaPoista
 5. Heipä hei!

  Loistava blogi! Blogisi on sellainen hatunnostonarvoinen ja itse ajattelen, että tässä on jotain sellaista hyvin klassista ja kuitenkin kokeilevaa ruoanlaittoa. Ihania reseptejä, joita haluaisin itsekin kokeilla, mutta meikäläisellä se vielä menee aika arkisella puolella (ja nyt on tullut pidettyä taukoa...).
  Ihanaa ja upeaa. Tykkää!

  VastaaPoista
 6. hei amalfin sitruuna, ja kiitos kommentistasi! on tosi kivaa tänään taas palata hellan ääreen ja kirjoittaa kun olen saanut niin paljon positiivista palautetta! vastaathan sinä myös kyselyyni? :)

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Minulla ainakaan kysely ei ole toiminut (olen kokeillut useamman kerran, mobiililla ja läppärillä) - mistähän mahtaisi johtua?
  Aktiivinen lukijasi

  VastaaPoista
 8. hei anonyymi aktiivinen lukija, ja suuri kiitos huomautuksestasi, jostain syystä se kysely ei nyt sitten toimi ja poistin sen...saa nähdä milloin sen saan takaisin toimimaan. kiitos vielä kerran kun ilmoitit minulle asiasta!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...