Aurajuustopihvit, sinihomejuustolla täytetyt mahtavan mehevät jauhelihapihvit raikkaan salaatin ja keittyjen vihannesten kera. Arjen nopeaa ja vaivatonta ruokaa.
Jauhelihasta saa nopeasti tehtyä vaikka mitä ruokaa, meillä toisi suosittu arkiruoka on Aurajuustopihvit jota saa loihdittua pöytään alle puolessa tunnissa. Syömme yleensä pihvit salaatin sekä keitettyjen porkkanoiden, parsa- ja kukkakaalin kera. porkkanat vaativat pisimmän kypsennysajan joten aloitan niillä ja lisää myöhemmin kiehuvaan veteen kukkakaalin sekä oarsakaalin. Kun keittää, tai kuten meillä kotona useimmiten, höyryttää, vihannekset oikeassa järjestyksessä samassa kattilassa säästyy myös tiskiä.
Jauhelihasta saa nopeasti tehtyä vaikka mitä ruokaa, meillä toisi suosittu arkiruoka on Aurajuustopihvit jota saa loihdittua pöytään alle puolessa tunnissa. Syömme yleensä pihvit salaatin sekä keitettyjen porkkanoiden, parsa- ja kukkakaalin kera. porkkanat vaativat pisimmän kypsennysajan joten aloitan niillä ja lisää myöhemmin kiehuvaan veteen kukkakaalin sekä oarsakaalin. Kun keittää, tai kuten meillä kotona useimmiten, höyryttää, vihannekset oikeassa järjestyksessä samassa kattilassa säästyy myös tiskiä.
Aurajuustopihvit
400 g naudan jauhelihaa
1 pkt Aurajuustoa
1 pkt Aurajuustoa
merisuolaa
mustaa pippuria
lisukkeksi:
vihersalaattia
4-5 porkkanaa
1 pieni kukkakaali
1 parsakaaliavihersalaattia
kurkkua
tomaattia