Halstrattua possua vihreän parsan ja paprikan kanssa. Nopeaa arjen kesäruokaa grillistä.
Kotona tehty ruoka voi olla vielä nopeampaa kuin kaupasta ostettu jos on opetellut missä järjestyksessä mikäkin asia kannattaa tehdä jotta saa ruoan nopeasti nälkäisten ruokailijoiden lautaselle. Joskus vain ei ole ideoita mitä laittaa, ja juuttuu samaan rutiiniin laittamaan samoja ruokia, vaikka olisikin osaamista.
Kotona tehty ruoka voi olla vielä nopeampaa kuin kaupasta ostettu jos on opetellut missä järjestyksessä mikäkin asia kannattaa tehdä jotta saa ruoan nopeasti nälkäisten ruokailijoiden lautaselle. Joskus vain ei ole ideoita mitä laittaa, ja juuttuu samaan rutiiniin laittamaan samoja ruokia, vaikka olisikin osaamista.
Tässä ruoassa taas ei ole paljon mitään tekemistä kuin ruoka-aineiden huuhtelu ja niiden pilkkominen sopivan kokoisiksi paloiksi, maustetaan vain suolalla ja pippurilla ja sitten grilliin kypsymään. Mahdollisesti voi tehdä maustevoita mutta itse pidän tästä juuri sellaisenaan kuin se, ruoka maistuu omalta itseltään. Tämä ruoka ei maistu yhtä hyvälle jos paistat paistinpannulla, mutta grilliparilalla onnistuu vaikka talvellakin. Saman voi tietysti myös valmistaa porsaankyljyksistä joka on hieman huokeampi vaihtoehto. Tällä reseptillä saat riittävästi ruokaa neljälle hengelle lisukeperunoineen.
Nopeaa grillattua possua
400 g porsaanulkofileetä
1 nippu vihreää parsaa
2 punaista paprikaa
1 nippu vesikrassia
suolaa
mustaa pippuria