3. helmikuuta 2012

Helmikuun 2012 ruokahaaste


Herkkusuun lautasella voitti Tammikuun 2012 ruokahaasteen Marskin nauriskeitolla blogissa Kotona tehtyä, joten minulla on nyt ilo ensimäistä kertaa emännöidä ruokahaastetta Helmikuun 2012 ruokahaasteen muodossa.

Helmikuun kisasta tulee tiukka, vaikka osallistumisaika on tällä kertaa lyhyempi, kuu loppuu jo 29. päivä vaikka tänä vuonna on karkausvuosi joka pidentää helmikuuta päivällä, on kisassa tällä kertaa lisäpanosta.

Helmikuussa vietetään ystävän päivää, Helmikuussa alkaa laskiaistiistain jälkeen myös pääsiäistä edeltävä 40 päivän perinteisesti paasto, joten ajattelin yhdistää nämä kaksi aihetta helmikuun ruokahaasteeseen.

Julistan täten Helmikuun 1012 ruokahaasteeksi - Viimeinen ateria.

Mitä söisit viimeisellä ateriallasi rakkaimpasi kanssa? Mitä sinä valitset ruoaksi jos edessäsi olisi viimeinen ateria pitkään, pitkään aikaan tai se mitä syöt on viimeinen syömäsi ateria ikinä? Mitä söisit mieluiten?

Ota rohkeasti ruokahaaste vastaan ja osallistu kilpailuun koska tällä kertaa se kannattaa. Helmikuun 15. päivä Herkkusuun lautasella ruokablogi täyttää kaksi vuotta. Juhlistaen sitä arvotaan pienenä bonuksena yksi 100 Euron ravintolalahjakortti Haikon kartanoon kaikkien helmikuun 2012 ruokahaasteeseen osallistuvien blogien kesken.

Porvoossa sijaitseva Haikon kartano luetaan yhdeksi Suomen parhaimmista viiniravintoloista, ja viimeksi joulukuussa 2011 se sijoittui 15. sijalle Suomen parhainten viiniravintoloiden kerman seassa. Haikon kartanon lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vain 6 kk, mutta nyt voittaja saa pidennetyn voimassaoloajan, 12 kk jotta mahdollisuus nauttia ateriasta Haikon kartanossa ei varmasti menisi voittajan sivu suun.

Helmikuun 2012 ruokahaasteen säännöt:
Helmikuun 2012 ruokahaasteeseen voivat täten osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt ja blogisi ei välttämättä tarvitse olla ruokablogi. Voit osallistua ruokahaasteeseen vain yhdellä ruoalla ja mikäli resepti ei ole omasi, siitä kuuluu mainita reseptin yhteydessä. Haasteeseen ilmoittaudutaan 3.-21.2.2012 välisenä aikana ja se tapahtuu ilmoittamalla kilpailuruokasi nimi ja sen osoite tämän tekstin kommentteihin. Huomioi, että myös haastepostauksen on oltava julkaistu blogissasi ilmoittautumisaikana. Osallistuessasi ruokahaasteeseen annat automaattisesti luvan lähetetyn linkin takaa löytyvien kuvien käyttöön yhteenvedossa ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien äänestyksessä. Ruokahaasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 22.2.2012, jonka jälkeen alkaa äänestys. Äänestys päättyy 28.2.2012 ja kuukauden ruokahaasteen voittaja julkistetaan blogissa helmikuun viimeisenä päivänä, karkausvuoden kunniaksi 29.2.2012. Ruokahaasteen järjestäjä ei itse osallistu kyseiseen ruokahaasteeseen eikä sen äänestykseen. Helmikuun 2012 ruokahaasteen voittaja saa kunnian järjestää maaliskuun 2012 ruokahaasteen omassa blogissaan. Uusi haaste tulee julkaista viimeistään 5.3.2012, ja jollei uutta haastetta kuulu määräaikaan mennessä, siirtyy järjestelyvastuu eteenpäin toiseksi tulleelle.


Helmikuun 2012 ruokahaasteen bonuksen säännöt:
Kaikkien helmikuun 2012 ruokahaasteen määräajassa ilmoittautuneiden blogien kesken arvotaan yksi 100 Euron ravintolalahjakortti Haikon kartanoon Porvoossa. Lahjakortin arvonta suoritetaan samana päivänä kuin itse helmikuun ruokahaasteen äänestys alkaa, 22.2.2012 random.orgin sattumanumerogeneraattorin avulla osallistujien ilmoitusjärjesnumerot arvontalippuina ja lahjakortin voittaja ilmoitetaan ruokahaasteen äänestyksen alkamisen yhteydessä.

30 kommenttia:

 1. Onpas kiva haaste luvassa! Täytyy kyllä yrittä ehdottomasti osallistua!

  VastaaPoista
 2. hei riikka, kiitos kommentistasi ja onnea kisaan!

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta- Marskin soppa oli ylivoimaisesti paras! Ja haaste on huippu! Saakos haasteen ateria sisältää alku- pää- ja jälkiruoan, vai pitäydytäänkö yhdessä lautasellisessa?

  VastaaPoista
 4. hei ahmija! mikä on viimeinen ateriasi? mitä söisit? se voi ihan vapaasti olla alkuruoka, lämminruoka tai jälkiruoka tai jopa kolmen annoksen kokonaisuus. sinä päätät! ja äänet ratkaisevat...

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle! Heititpäs pahan aiheen, viikonloput menee helmikuussa niin kiireisiksi, että joutaneeko kunnolla kokkaamaan...

  VastaaPoista
 6. hei heleen ja kiitos kommentistasi. nyt kyllä kannattasi kokata kun on kunnian lisäksi lahjakorttikin arvottavana kaikkien haasteeseen osallistuvien kesken:)

  VastaaPoista
 7. Hui, mikä haaste :) Mitähän hauskaa ruokabloggaajat keksivätkään.

  Linkitin blogisi omaani, onko ok?

  VastaaPoista
 8. hei heli, ja kiitos. tietenkin saat linkittää blogiisi.:) otatko itse osaa tällä kertaa nyt kun sinä taas voit osallistua?

  VastaaPoista
 9. Jokohan minäkin osallistuisin? Olen lukenut muitten osallistumisista ja miettinyt, että tohtisinko:)

  VastaaPoista
 10. hei campasimpukka, ja mikset ottaisi osaa kisaan? onhan sinulla blogi jossa ruoka suurena osana. tervetuloa vain kisaamaan!

  VastaaPoista
 11. No ei vielä oikein tiedä. On hieman kiirusta leivontapuuhastelujen kanssa viionloppuisin ja haaste on todellakin haasteellinen. En yhtään osaa päättää, mitä haluaisin viimeiseksi evääksi. Saa nähdä ;)

  VastaaPoista
 12. niin, siinäpä se, mitä kaikkea sitä voiskaan syödä...ja tässä se mahdollisuus ottaa ne kaikki herkut mukaan, jos kehtaa?

  VastaaPoista
 13. Minä osallistun helmikuun ruokahaasteeseen Jääpaistilla

  Tämä on vähän kompromissi, sillä sitä mitä ihan oikeasti haluaisin viimeiseksi ateriaksi, ei ole mahdollista saada helmikuussa.

  VastaaPoista
 14. TIP otti haasteesta kopin ja haudutteli hirvirullia juustotäytteellä kermaisessa kastikkeessa.

  Kiitos Herkkusuulle erinomaisesta haasteesta!

  VastaaPoista
 15. hei sauvajyvänen ja marjatta maistaja, tervetuloa kisaan!

  VastaaPoista
 16. Vatsasekaisin Kilinkolin osallistuu haasteeseen mansikkatiramisulla.

  VastaaPoista
 17. tervetuloa kisaan vatsasekaisin kilinkolin!

  VastaaPoista
 18. Vasta-alkanut Kärähtäneet-blogi osallistuu ensimmäiseen ruokahaasteeseensa porsaan ribseillä ja chili-coleslawilla.

  Hieno ja haastava aihe!

  VastaaPoista
 19. Ankerias Vipunen ilmoittautuu myös kisaan mukaan reseptillä viimeinen onigiri.

  VastaaPoista
 20. Tervetuloa mukaan ruokahaasteeseen kisaamaan kulinaarimurut, ankerias vipunen, kärähtäneet ja riikka!

  VastaaPoista
 21. Ahmija ahmisi viimeiseksi ateriakseen kaikkein mieluiten jotakin mahdollisimman elämyksellistä ja unohtumatonta, kuten alatoopia! Haasteeseen siis vastataan itse keitetyllä tytinällä:)

  VastaaPoista
 22. tervetuloa myös ahmmija ja heleen kisaan!

  VastaaPoista
 23. Hope the language is not a problem, but "Les Deux Grenouilles" would like to participate with "Lotte avec Épinards et Beurre Blanc"
  http://les-deux-grenouilles.blogspot.com/2012/02/foodchallenge-fevrier-2012_20.html

  VastaaPoista
 24. Luulitko Herkkusuu, että tämän haasteen jättäisin väliin? :D

  Täällä ollaan osallistumassa etanoilla siis

  <a href="http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.com/2012/02/etanat-vuohenjuuston-kera</a>

  en varmaan taas osannut linkittää, alla siis vielä selkokielellä...

  http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.com/2012/02/etanat-vuohenjuuston-kera.html

  VastaaPoista
 25. tervetuloa kisaamaan nanna,jii ja netii papu, et bienvenue aussi k de les deux grenouilles. la langue n'est pas une problème, and as you have posted in english most readers should still be able to decide whom to vote for. bonne chance!

  VastaaPoista
 26. tervetuloa "mattimyöhäisenä" mukaan kisaan ari! nyt sitten vain yhteenvedon kimppuun ja arpomaan lahjakortin voittaja...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...