31. tammikuuta 2013

Lisää herkullisia ruokablogeja
Lisää herkullisia ruokablogeja ja suositeltavaa luettavaa ruoasta sekä ruoanlaitosta suomalaisissa ruokablogeissa.

Sain yllättäen haasteen Onko nälkä blogilta. Nämä Blogistanian kiertävät haasteet ovat ihan kivoja juttuja kun sitä saa vähän palautetta muullakin tavalla kuin vain kommenttien muodossa.

Edellisestä haasteesta onkin jo vierähtänyt melkein vuosi. Ja sitä edeltävästä kahdesta,  jotka käytännönsyistä jouduin yhdistämään, oli vierähtänyt jonkin aikaa ennen kuin edes havahduin ja muistin ne, joten päätin nyt heti haasteen saatuani tarttua kynään ennen kuin taas unohdan. 

Halusin käyttää tähän tekstiin samaa herkullinen ruokablogikuvaa kuin edellisellä kerralla, ja saat käyttää sitä omassa blogissasi, jos haluat, joko tässä haasteessa tai kun suosittelet herkullisia ruokablogeja lukijoillesi. Onhan hyvä pantava kiertämään kuten tapoihin kuuluu, ja tässä se hyvä nyt kiertää ruokablogihaasteen muodossa.  

Tässä kiertävässä haasteessa pitää:
1. Kiittää haasteen antajaa. 
2. Jakaa haaste kahdeksalle ruokabloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tästä haasteesta.
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.


Joten kiitän ensiksi Onko nälkä blogia ja jaan nyt tämän haasteen eteenpäin seuraaville ruokablogeille aivan satunnaisessa järjestyksessä, ei mitenkään niiden paremmuusjärjestyksessä tai ei edes aakkosjärjestyksessä.
 
Ja jatkan hasteen viimeisellä osalla kertomalla kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni, jotka kaikki tietenkin jollain tavalla liittyvät ruokaan:

Rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa.
Ne ovat aina mielessäni, tavalla tai toisella.

Inhoan ruokaostoksille lähtemistä, kuitenkin viihdyn ruokaostoksilla.

Haluan tietää mitä ruokani sisältää ja luen kaikki sisältöluettelot. 

Purskahdan joskus itkuun nähdessäni ravunpyrstöjä kalatiskissä.

Keittiössäni on tilaa vain ruoanlaitolle ison työpöydän takia.

Katsoin aikoinaan BBC-Food kanavaa ympärikelloa.

En ymmärrä sanontaa laittaa ruokaa sydämellään, laitan ruokaa rakkaudella omaan nälkääni.

6 kommenttia:

 1. Kuulostipa tutulta tuo vaikeus lähteä ruokakauppaan,mutta sitten siä viihtyy kuitenkin. Meilläkin se kauniimpi puoli sanoo ettei jaksa mun kans tulla kauppaan ku aina pyörin ja tsekkaan joka hyllyn :D

  VastaaPoista
 2. hei jones ja kiva kunn kommentoit. mulla menee ruokaostiksilla jokin ylivaihde päälle ja kierrän jopa ruokakaupat aivan omassa järjestyksessä. ensin liha, kala tai mitä nyt pääruokaaineeksi sitteen keksinkin, sitten vasta sen lisukkeet kuten vihannekset, mausteet, maitotuotteet, lisukkeet sun muut sörsselit. tämän jäljeen mietin vasta että mitää muuta kuin talouspaperia, tiskiainetta tms tarvitaan ja joskus jopa muistan ostaa shampoota ja saippuaa. puoliso hoitaa kahvituspuolen maitoineen, sokereineen, leivänpäälliset ja leivän jollen ole sattunut leipomaan vähään aikaan. meillä on itsestään syntynyt työnjako ostoksilla...

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta ja samalla apua,sillä näitä samantapaisia on ollut näiden blogivuosien varrella jo aika monta enkä taida keksiä enään mitään uutta sanomista.Toivottavasti et ota pahaksesi jos jätän väliin....
  Hih,taisit olla aika pahasti koukussa BBC Foodiin;D

  VastaaPoista
 4. hei yaelian ja kiitos kommentistasi, juu olin tosiaan lyhyen ajan koukussa bbcfoodiin ja onneksi se loppui lyhyeen kun perhe sanoi mielipiteensä. harmi ette oat haastetta vastaan, olisi ollut kiva saada sinulta vähän uusia vinkkejä siitä mitä uusia ruokablogeja kannattaisi lukea.

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, miten ihmeessä minulta onkin mennyt tämä kokonaan ohi, anteeksi :( Olen hieman huono haasteiden kanssa, mutta ehkä saan ryhdistäydyttyä - yritän ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei johanna, eipä kestä, taisit juuri siinä niihin samoihin aikoihin olla lomille lähtöä valmistelemassa?;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...