Hedelmäinen mimosasalaatti majoneesikastikkeella. Päärynää, persikoita, kirsikoita. Tavallista hedelmäcocktailia suoraan purkista ja sekoitettuna majoneesin sekaan.
Tämä on mimosasalaatti ja mahtava lisuke kesän grillirinetoihin tai seisovan pöydän antimien lisukkeeksi juhlapöydässä. Mimoosasalaattia käytetään usein Ruotsissa kylmien leikkeleiden kuten esimerkiksi kinkun tai paahtopaistin lisukkeena samassa kohdassa missä täällä Suomessa käytettäisiin punajuurisalaattia tai perunasalaattia.
Sitä saa ostettua joka kaupasta mutta se on naurettavan helppoa tehdä itse kotona. Kannattaa vain, jos vain mahdollista, käyttää sokeroimattomia hedelmiä säilöttynä omaan mehuunsa. Mimosasalaatti on helppoa ja maukasta lisukesalaattia juhlien seisovaan pöytään kylmien leikkeleiden kera.
Tämä on mimosasalaatti ja mahtava lisuke kesän grillirinetoihin tai seisovan pöydän antimien lisukkeeksi juhlapöydässä. Mimoosasalaattia käytetään usein Ruotsissa kylmien leikkeleiden kuten esimerkiksi kinkun tai paahtopaistin lisukkeena samassa kohdassa missä täällä Suomessa käytettäisiin punajuurisalaattia tai perunasalaattia.
Hedelmäcocktailia ja majoneesia |
Mimosasalaatti
1 prk hedelmäcocktailia
suolaa
valkopippuria
valkopippuria