27. kesäkuuta 2010

Mimosasalaatti


Hedelmäinen mimosasalaatti majoneesikastikkeella. Päärynää, persikoita, kirsikoita. Tavallista hedelmäcocktailia suoraan purkista ja sekoitettuna majoneesin sekaan. 

Tämä on mimosasalaatti ja mahtava lisuke kesän grillirinetoihin tai seisovan pöydän antimien lisukkeeksi juhlapöydässä. Mimoosasalaattia käytetään usein Ruotsissa kylmien leikkeleiden kuten esimerkiksi kinkun tai paahtopaistin lisukkeena samassa kohdassa missä täällä Suomessa käytettäisiin punajuurisalaattia tai perunasalaattia

Hedelmäcocktailia ja majoneesia
Sitä saa ostettua joka kaupasta mutta se on naurettavan helppoa tehdä itse kotona. Kannattaa vain, jos vain mahdollista, käyttää sokeroimattomia hedelmiä säilöttynä omaan mehuunsa. Mimosasalaatti on helppoa ja maukasta lisukesalaattia juhlien seisovaan pöytään kylmien leikkeleiden kera.

Mimosasalaatti

1 prk hedelmäcocktailia
suolaa
valkopippuria

Valuta hedelmäcocktail purkista pois kaikki neste lävikössä. Sekoita valutetut hedelmäpalat kulhossa majoneesin kanssa ja pane kylmään jäähtymään. Mausta suolalla ja valkoisella pippurilla jos se mielestäsi sitä vaatii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...