Punajuurella maustettua verenpunaista kanaa. Pannulla paahdettua kanaa joka saa hiljalleen hautua kypksäksi verenpunaisessa punajuurikastikkeessa kokonaisten valkosipulinkynsien kanssa.
Tässä hurjan näköisessä mutta erittäin maukkaassa kanassa voit käyttää joko kokonaista broileria jonka itse paloittelet sopivan suuriksi paloiksi tai ostaa valmiita koipipaloja, jotka ovat paljon maukkaampia kuin broilerin filee jota usein aivan suotta suositaan. Nyt kesällä saa kohta tuoreita, uusia sipuleita, punajuuria ja porkkanoita joita kannattaa hyödyntää Jollei sinulla ole kotona punaviiniä, tumma Balsamietikka ajaa hätätapauksessa saman asian liemessä.
Verenpunainen kastike saa makua tähtianiksesta jota rakuuna niin hienosti korostaa. Kana ruskistetaan ensin jonka jälkeen se saa hautua loppuun punajuurien ja mausteiden kanssa muodostaen herkullisen punaviinikastikkeen.
Tässä hurjan näköisessä mutta erittäin maukkaassa kanassa voit käyttää joko kokonaista broileria jonka itse paloittelet sopivan suuriksi paloiksi tai ostaa valmiita koipipaloja, jotka ovat paljon maukkaampia kuin broilerin filee jota usein aivan suotta suositaan. Nyt kesällä saa kohta tuoreita, uusia sipuleita, punajuuria ja porkkanoita joita kannattaa hyödyntää Jollei sinulla ole kotona punaviiniä, tumma Balsamietikka ajaa hätätapauksessa saman asian liemessä.
Verenpunainen kastike saa makua tähtianiksesta jota rakuuna niin hienosti korostaa. Kana ruskistetaan ensin jonka jälkeen se saa hautua loppuun punajuurien ja mausteiden kanssa muodostaen herkullisen punaviinikastikkeen.
Verenpunainen kana
kanaa
2-3 punajuurta
1 punasipuli
6-8 valkosipulinkynttä
1 laakerinlehti
1 tähtianis
rakuunaa
1-2 dl punaviiniä
suolaa
mustaa pippuria
oliiviöljyä paistamiseen