18. marraskuuta 2010

Beaujolais Nouveau


Olen seurannut Beaujolais Noveaun tarjontaa täällä Suomessa nyt vuosikymmenen ajan joten tähän asiaan palaan vielä päivän mittaan...kun olen ensin saanut haettua viinit Alkosta ja maistettua ne. Voit lukea Beaujolais Nouveau ja Beujolais Villages viineistä lisää Beaujolaisviini sivultani jolle olen koonnut ne kaikki.

4 kommenttia:

 1. Kivat etiketit niissä ainakin on:) Iltapäivään pitää täälläkin odottaa, että maistetaan.

  VastaaPoista
 2. Hei Uusano! Pääsin jo onneksi niitä maistamaan, yritän joka vuosi päästä niin aikaisin kuin vain mahdollista niitä maistamaan ja nyt voit jo nähdä avatun pullon, ainakin netistä. Hyviä maistelu-hetkiä, kiva jos panisit kommenttia mitä mieltä Sinä olit niistä!!!

  VastaaPoista
 3. No nyt on maistettu kumpaakin, on myönnettävä, ettei minulla ole erityisiä muistikuvia edellisien vuosien uudensadon viineistä, joten en osaa niitä näihin verrata. Enemmän niiden maistaminen on sitä, että on kiva ostaa se pullo, muistella niitä seutuja, joilla rypäleet kasvavat, olemme niitä köynnöksiä käyneet katselemassa eri vuodenaikoihin. Yhtenä vuonna maistoin "luvatun" banaanin, yhdessä suullisessa, mutta yleensä en tavoita näitä kuvailtuja aromeja. Minulle tämä on mukava marraskuinen happening ja sen tarpeen täyttivät tämänvuotisetkin viinit.

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä se täälläkin on enemmän kiva pikku happening, jollei sitä jo nyt voisi kutsua perinteeksi, tämä Beaujolais'in maisteleminen. Ennen jouduin ammattini takia tietämään enemmän viineistä ja olemaan niistä koko ajan ajantasalla mutta onneksi viinit ovat nykyään minulla vain pikku harrastus, vain juomia joita yhdistelen ruoan kanssa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...