Riimihärkää nektariineilla tapaksena tai alkupalana kokkareihin sromin syötäväksi. Riimisuolattua nautaa, tuoreita nektariineja ja ihanaa sinappikastiketta. Herkullinen pieni cocktailpala mutta se sopii oivallisesti myös alkuruokana.
Kannattaa hyödyntää tuoreet sesonki hedelmät, tässä olen yhdistänyt suolasta graavihärkää ja makeita nektariineja alkuruoaksi tai naposteltavaksi. Tässä voisi myös käyttää samalla tavalla graavattua hevosen lihaa sille joka uskaltaa sitä kokeilla, hevosen liha graavataan samalla tavalla kuten härän lihakin.
Kannattaa hyödyntää tuoreet sesonki hedelmät, tässä olen yhdistänyt suolasta graavihärkää ja makeita nektariineja alkuruoaksi tai naposteltavaksi. Tässä voisi myös käyttää samalla tavalla graavattua hevosen lihaa sille joka uskaltaa sitä kokeilla, hevosen liha graavataan samalla tavalla kuten härän lihakin.
Nektariinia riimihärällä
tuoreita nektariineja
tuoreita basilikan lehtiä
mustaa pippuria