Suklaamuffinsseja, isoja, mahtavia Amerikkalaisia suklaantäyteisiä suklaata tihkuvia kahvilla kuorrutettuja suklaamuffinsseja.
Vaikka en tavallisesti ole perso makealle ja kaupat nykyään ovat paremmin auki, tulee joskus edelleen se kohta eteen jolloin on saatava jotain makeata herkkua ja aineita puuttuu joten on hieman sovellettava. Siksi tässä reseptissä maissiöljyä tavallisesti käytetyn voin tilalla ja kermaa maidon sijasta. Näitä muffinsseja ei voi syödä liian montaa, ne kirjaimellisesti pursuavat suklaata, olen tähän reseptiin käyttänyt tummaa kaakaojauhetta ja 80% tumma suklaata rouheena. Tällä reseptillä saat leivottua 12 isoa Amerikan muffinsia. Kokeile myös reseptiäni inkiväärillä maustetut raparperimuffinssit.
Vaikka en tavallisesti ole perso makealle ja kaupat nykyään ovat paremmin auki, tulee joskus edelleen se kohta eteen jolloin on saatava jotain makeata herkkua ja aineita puuttuu joten on hieman sovellettava. Siksi tässä reseptissä maissiöljyä tavallisesti käytetyn voin tilalla ja kermaa maidon sijasta. Näitä muffinsseja ei voi syödä liian montaa, ne kirjaimellisesti pursuavat suklaata, olen tähän reseptiin käyttänyt tummaa kaakaojauhetta ja 80% tumma suklaata rouheena.
Suklaamuffinssit
1 dl rypsiöljyä
2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 3/4 dl kermaa
3 ½ dl jauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
135 g tummaa suklaata
kuorrute:
1 tl erittäin vahvaa espressoa
2-4 rkl tomusokeria