16. helmikuuta 2015

Blogi 5 vuotta!
Meillä on suvussa valokuvahulluja ollut jo monessa sukupolvessa, sekä isän että äidin puolelta ja myönnän että minulla ainakin on tämä geeni, oli se sitten geenivirhe tai ei. Olen pienestä lähtien valokuvannut, kausittain ja vähemmän mutta kuvia olen aina napsinut kaikesta, oli se sitten paikallaan tai liikkui. Ja ruokaa.

Ruoan valokuvakselle ei aikoinaan ollut ymmärrystä perheessä ja vasta kun kehittelin blogini ideaa sain vastakaikua tuolle ruoan valokuvaamiselle. Nykyään se on jo talon tapoihin kuuluvaa, vaikka se joissain kohtaa hidastaa vieraiden ja ystävien kanssa käymistä, varsinkin juhlapyhinä. 

On ollut aikoja jolloin olen miettinyt bloggaamisen lopettamista, mutten ruoanlaittoa tai sen valokuvaamista. Viiden vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja kirjoitinkin siitä jo tovin tekstissäni kirjoitusvirheitäkö ruokablogissa?, joten en niitä ala tässä toistamaan.

Herkkusuun lautasella ruokablogissa on viiden vuoden aikana ollut yli 1.000.000 sivunäyttöä, ja olen kirjoittanut yli 1.000 ruokaa käsittelevää tekstiä. Te lukijat olette kirjoittaneet melkein 2300 kommenttia kirjoituksiini. Ja mieleen tulee koko ajan vieläkin käsittelemättä olevaa asiaa ja uusia asioita tulee koko ajan mieleen, joita haluan jakaa kanssanne!

Ja tosiaankin, ajankulu yllätti minut itsekin, joten tämä keittokirja-arvonta ei ole ennaltaan suunniteltu vain tänään impromptu hetken mielijohdosta keksitty. 

Joten arvon nyt viiden blogivuoden ja yli miljoonan sivunäytön kunniaksi: Vera Jordanovan ”Don’t miss a bite”-keittokirjan. Vaikka nimestä voisi toisin luulla, on kirja suomeksi ja olen saanut sen kustantajalta lahjaksi, joten jos sinulla ei vielä ole tätä keittokirjaa kannattaa sinun ehdottomasti osallistua arvontaan.


Olen selannut kirjan läpi ja voin vain todeta että on todella upeita kuvia, tekee mieli heti alkaa kokatta herkullisia reseptejä. Ja parempi luovuttaa kirja sen haluavalle, kun itse sen unohdin jo toiviksi kirjahyllyyn.

Voit osallistua arvontaan ilmoittamalla nimesi ja sähköpostin tämän tekstin kommentteihin lauantaihin 28.2.2015 klo 23.59 mennessä. Arvon kyseisen kirjan kommentoijien kesken sunnuntaina 1.3.2015. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti kommenttina ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja jollei voittajaa jostain syystä löydy viikon kuluessa arvon kirjan uudestaan jäljellä olevien kommentoijien kesken.

----------------
Arvonta on nyt suoritettu ja voitosta ilmoitettu voittajalle sähköpotitse.

27 kommenttia:

 1. Ihana arvonta! pauliina6@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 5-vuotiaalle blogille ja blogin emännälle!

  VastaaPoista
 3. Valtavasti onnea 5-v & hatunnosto! Jos arpa suosii niin laitapa viestiä, tätä keittokirjaa ei vielä löydy mun kokoelmistani (helihannele10 (@)gmail.com). Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Kiva arvonta. ansuliini1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 5 vuotiaalle 😊 tiinahonkane@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea blogillesi. Kivaa kevään odotusta. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana!
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Onnea! Omistan jo kirja, Piipähdin vain onnittelemaan ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana palkinto! ^_^

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tuollaisia kirjoja ei voi koskaan olla liikaa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tuollaisia kirjoja ei voi koskaan olla liikaa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oikein paljon onnea hienosta suorituksesta! Huikea määrä reseptejä.

  Osallistun ilolla arvontaan myös minäkin.

  peggyjthomas73@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea oikein tietorikkaasta ja hyödyllisestä blogista! Todella ihania reseptejä kaikki ! Olenkin viettänyt useita tunteja tarkastellen kirjoituksiasi ja oppinut todella paljon kaikkea uutta! (: Kiitos!

  Täällä myöskin osallistutaan arvontaan (:

  mmoioonviivi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Paljon, paljon onnea blogin 5 v. syntymäpäivän johdosta! Tsemppiä seuraaville vuosille!

  VastaaPoista
 16. Onnea 5-vuotiaalle! Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnea pitkästä mutta hienosta tiestä! ��

  VastaaPoista
 18. Tutustuin blogiisi vasta tänään ensimmäistä kertaa kun etsin valkosipuliperunoiden reseptiä :). Ihastuin monipuolisiin ja asiantunteviin ohjeisiisi. Tulen varmasti jatkossakin käymään blogissasi. Onnea viisivuotiaalle!! mari.juusola@gmail.com

  VastaaPoista
 19. onnea blogille! Taitaa sieltä äitisi puolelta juontaa sekä ruoka- että valokuvausgeenit juurensa, koska tässäkin sukuhaarassa sitä on havaittavissa �� nstalwar@hotmail.co.uk

  VastaaPoista
 20. Jee onnea serkku!��

  VastaaPoista
 21. Onnea! kisse.bredenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea blogille, olen löytänyt täältä joitakin reseptejä joista on tullut varsinaisia luottoreseptejä.

  Osallistun arvontaan. nyssetulee(at)luukku.com

  VastaaPoista
 23. Kiitos kaikille tasapuolisesti onnentoivotuksista, sekä arvontaan osallistumisesta! Keittokirja on nyt arvottu ja arpa suosi pauliina kaariota ja kirja postissa heti kun saan osoitteen mihin sen lähettää.

  VastaaPoista
 24. Harmi etten ehtinyt mukaan. Olis ollut kiva kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi voi mutta voi olla että on parempi onni ensi kerralla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...