19. heinäkuuta 2010

Mansikka-smoothie


Mansikkasmoothie välipalaksi tai aamiaiseksi. Smoothie jossa soseutettuja tuoreita mansikoita soijajauhoilla terästettynä. Mikä piristävä aamiainen tai välipala täynnä vitamiineja ja hivenaineita.

Nopea välipala

Joskus ei jaksa laitta ruokaa, varsinkaan kesällä helteellä mutta energiaa on jostain kuitenkin saatava, ja mielellään jostain kylmästä. Silloin on kivaa tehdä jotain mistä saa sekä proteiinia, vitamiineja että hivenaineita. Tähän sopii soijajauhoilla terästetty Smoothie juoma joka sauva sekoittimella syntyy hetkessä. Soijapavussa on kaikki välttämättömät aminohapot, siis ne proteiinit joita kehomme ei itse pysty muodostamaan, vaan meidän on saatava alkuperäisessä muodossa. Voit käyttää tässä myös soija- tai kauramaitoa jolloin smoothiesta tulee laktoositon, ja se sopii jopa vegaaneillekin. Tällä reseptillä saat smoothie-juomaa yhdelle hengelle.

Mansikkasmoothie

2 dl mansikoita
1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
hunajaa maun mukaan
½ dl Soijajauhoa

Soseuta mansikat, lisää sekaan maito, vanilja ja soijajauho. Mausta hunajalla oman makusi mukaan. Tarjoile jääkylmänä. Jos käytät pakastettuja mansikoita, et tarvitse jäitä. Juo Smoothie "aamupalana" tai tarjoile sitä joko välipalana tai jälkiruokana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...