15. maaliskuuta 2019

#eimaksettumainos Burgundin pataa. Kaikki aika kun tähän menee on sen arvoista. Ei oikeastaan itse burgundin pafan valmistus ole vaikeaa, eikä siihen men aikaa mutta sen tekeytyminen ja haudutus kestää mutta mikset lue hyvää kirjaa tai ota nokosia kun ruoka muhii padassa? Burgundin pafan salat löytyy blogista nimellä Bœuf Bourguignon suomalaisittain. Korvaan vain olut punaviinillä ja käytä herkkusieniä niiden lampaankääpuen sijaan niin tulee aitoo Burgundin pataa. Meillä tällä kertaa ihan aitoa pottumuusia joihin tehtynä, sekin resepti löytyy blogista. Ruoka toteutettuna tuttuun perjantaiseen tapaan yhteistyössä @ksmratina 'n kanssa. #herkkuruokaa #hyväruoka #ruokablogi #kotiruokaa #ruokavaikuttaja #mitätänäänsyötäisiin #laiskaemäntä #lautasella #ruokainstaaja #hyväruokaparempimieli #herkkusuunlautasella #ruokareviiri #aitojamakuja #instablogit @instablogitfinland #yhdessäpöydässä #ohjeblogissa #reseptiblogissa #blogiyhteistyö #perinneruokaInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram https://ift.tt/2JtpCpd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...