1. helmikuuta 2019

Tänään vähän fuusiokeittiötä, vaikutteita kaukoidästä. Paistettu tonnikala pihvi japanilaisvaikutteisessa kastikkeessa, raikas salaatti paksoista, fenkolista sekä kevätsipulista riisiviinietikka vinaigrettellä. Viimeistelty chili öljyllä ja rapealla merilevällä. ruoka on tuttuun perjantaiseen tapaan toteutettuna yhteistyössä @ksmratina 'n kanssa. #blogiyhteistyö #syökääkalaa #herkkuruokaa #hyväruoka #ruokablogi #ruokavaikuttaja #tonnikala #lautasella #salaatti #ruokainstaaja #ruuanrakastaja #herkkusuunlautasella #ruokareviiri #instablogit @instablogitfinland #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram http://bit.ly/2D1RdqX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...