22. helmikuuta 2019

#eimaksettumainos Tänään kuhaa, fileoituna ja ilman nahkaa. Tuoretta kuhaa toffeevoissa paistettuna, höyrytetyillä vihreillä tarhapavuilla ja citrussalsalla missä appelsiiniä, verigreippiä, limetin mehua, salottisipulia sekä rakuunaa. Raikasta ja yllättävä perjantaiherkkua. Resepti toffeevoille löytyy blogista, ja se on herkullisimpia virheitäni joita koskaan olen saanut aikaiseksi, kannattaa tehdä. Säilyy hyvin ja muuntuu sekä suolaisiin että mekeisiin ruokiin. Tuoreella rakuunalla maustetun sitrussalsan kanssa on se tämän päivän ruoka-annoksen juju. Kuha toteutettuna tuttuun perjantaiseen tapaan yhteistyössä @ksmratina 'n kanssa. #herkkuruokaa #hyväruoka #ruokablogi #kotiruokaa #ruokavaikuttaja #laiskaemäntä #lautasella #ruokainstaaja #herkkusuunlautasella #ruokareviiri #instablogit @instablogitfinland #yhdessäpöydässä #ohjeblogissa #reseptiblogissa #blogiyhteistyö #perinneruoka #syökääkalaa #kalaakahdestiviikossaInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram https://ift.tt/2U1aOyB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...