18. tammikuuta 2019

Tänään ihanaa Porchettaa, täytettyä possun kylkeä. Hyvä projekti viikonlopulle jotta sunnuntaina on runsaasti syötävää koko suvulle. Pitkään hitaasti uunissa kypsytettyä juuri ja juuri ylikypsää possua jolla rapeaksi paahtunutta kamaraa. Täytteenä yrttejä, valkosipulia ja tarjoiltuna paahdetun juuresmuusin kanssa. Blogista löytyy resepti täytetty karitsan kylkipaisti joka on se resepti jota käytän, varsinkin sen paahdetun juuresmuusin suhteen. Sieltä löytyy pari muutakin reseptiä täytetylle kyljelle, ja ne kaikki sopivat yhtä hyvin sekä lampaalle että possulle. Blogissa on myös ohjeet miten sidot kylkipaistia kunnolla kaikkien konstien mukaan, tai kuten tässä tapauksessa, laiskan emännän tapaan. Porchetta on tuttuun perjantaiseen tapaan toteutettuna yhteistyössä @ksmratina an kanssa. #blogiyhteistyö #possua #herkkuruokaa #hyväruoka #ruokablogi #ruokavaikuttaja #laiskaemäntä #lautasella #ruokainstaaja #paisti #herkkusuunlautasella #ruokareviiri #instablogit @instablogitfinland #yhdessäpöydässä #ohjeblogissa #reseptiblogissaInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram http://bit.ly/2sxuZIi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...