28. joulukuuta 2018

Tänään ranskalainen Bouillabaisse kalakeitto kuten isä sen minulle aikoinaan opetti, ja sen resepti jää toistaiseksi vielä salaisuudeksi. Etelä ranskalaista kalakeittoa on helppo muunnella kunhan perusjutut hallussa, siis miten kauan ainesosia kypsytetään ja että tekee kalaliemen kotona itse, sille löytyykin resepti blogista. Tässä tämänpäiväisessä keitossa on kotona sahramissa marinoitua merilohta, jättikatkarapuja sekä sinisimpukoita. Kotitekoista kalalientä, sipulia, tomaattifileitä, sipulia ja fenkolia. Ruoka on tuttuun perjantaiseen tapaan toteutettuna yhteistyössä @ksmratina n kanssa joka olikin tämän vuoden viimeinen kerta. Kalaliemi omasta takaa, muut raaka-aineet @ksmratina #joulu #itsetehty #hyväruoka #ihanitsetehty #ruokablogi #lohi #ruokavaikuttaja #lautasella #kalakeitto #katkarapu #herkkusuunlautasella #kotiruoka #blogiyhteistyö #hyväruokaparempimieli #mitätänäänsyötäisiin #ruokareviiri #syökääkalaa #mitätänäänsyötäisiin #ruokareviiri #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram http://bit.ly/2Q5u6A9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...