2. marraskuuta 2018

Tänään kalapataa. Turskaa ja vihanneksia sahramilla ja kardemummalla maustetussa kookoskermassa. Resepti perustuu isäni haukikeittoon joka löytyy blogista nimellä keittiömestarin haukikeitto mutta tässä vähemmällä nesteellä ja ilman perunoita eikä hapanleipää ole käytetty pohjana keitolle. Lisänä alkuperään on vain tomaatifileekuutioita, kevätsipulia ja fenkolia. Mausteena ripaus jauhettua chilipippuria, kardemummaa sekä sahramia. Ruoanlaitto on helppoa kun osaa perusasiat. Se on vain vanhojen tekniikoiden soveltamista uusilla raaka-aineilla tai raaka-aineyhdistelmillä josta tämä ruoka on loistoesimerkki. Tämäkin ruoka on taas kerran toteutettuna tuttuun perjantaiseen tapaan yhteistyössä @ksmratina n kanssa. #kalapata #pataruoka #turska #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #herkkusuu #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #nälkä #söinkaiken #kotikokki #ruokakuvaaja #herkkusuunlautasella @mimisversot @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #tampereInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram https://ift.tt/2Qabpwc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...