15. marraskuuta 2018

Hyväksi todettu mangochutney sai uuden twistin. Maku mahtava mutta ne tummuneet mintunlehdet olivat tylsän näköisiä joten nykyään kiehauta viinietikkaa mintun kanssa ja siivilöi sen pois. Näin sen maku on mukana muttei se ole pilaamassa mangochutneyn heleää keltaista väriä. Resepti löytyy blogista ja sitä kannattaa tehdä vaikka ystävälle joululahjaksi. #joulunodotus #joululahja #syötävälahja #herkkua #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #minttu #säilöntä #lisuke #mitätänäänsyötäisiin #herkkusuunlautasella #ohjeblogissa #reseptiblogissaInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram https://ift.tt/2DFzN6f

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...