30. marraskuuta 2018

Confit de canard, ankan koipia haudutettuna omassa rasvassaan joita saa valmiina ostettua säilykkeenä ja vain lämmittää. Tämä se vasta on pikagurmeeta. Pinnalta rapeaa mureaa ankkaa, pehmeää bataattisosetta, ankanrasvassa ruskistettua ruusukaalia ja miniluumutomaatteja sekä joululle maistuvaa glögikastiketta. Tästä voikin joulunodotus hyvin alkaa. Ruoka on tuttuun perjantaiseen tapaan toteutettuna yhteistyössä @ksmratina n kanssa ja ankan resepti löytyy tietenkin blogista. #ankka #lintu #ruusukaali #bataatti #joulunodotus #itsetehty #ihanitsetehty #ruokablogi #ruoka #kotiruoka #ruokavaikuttaja #lautasella #hyväruokaparempimieli #ruokakuva #glögi #mitätänäänsyötäisiin #tomaatti #herkkusuunlautasella #satokausikalenteri #ohjeblogissa #reseptiblogissa @kauppakeskus_ratina #blogiyhteistyö #yhdessäpöydässäInstagrammissa juuri nyt:


via Instagram https://ift.tt/2rg29eR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...