12. maaliskuuta 2016

Voita liput Viinin ystävän päivätapahtumaan 2016

Gastro Helsinki järjestetään joka toinen vuosi maaliskuussa ja on Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava ammattitapahtuma. Gastro on seuraavan kerran ensi viikolla 16.-18.3.2016.Sisäänpääsy messuille on vain yli 18-vuotiaille hotelli-, ravintola- sekä ammattikeittiöalan ammattilaisille ja Gastro Helsingin yhteydessä on samaan aikaan ViiniExpo 17.-19.3.2016
joka on tapahtuma alkoholikaupan ammattilaisille. Herkkusuun lautasella oli tänä vuonna mukana Helsinki Gastron menossa viimeksikin, ja sinun kannattaa seurata tapahtumaa Instagrammissa. Voit myös lukea tekstin jonka kirjoitin viime kerrasta, Gastro 2014.ViiniExpon yhteydessä vietetään viinin ystävän päivää (perjantai klo 15-20 ja lauantaina klo 11-18), jolloin ViiniExpoon pystyy tutustumaan myös yleisö. Messukeskuksen anteliaalla avulla minulla on kunnia arvoa kaksi päivälippua messuille. Voit pikimmiten osallistua arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään kuitenkin viimeistään maanantaina 14.3.2016 klo 12.00 mennessä jolloin arvon voittajan. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla ja mainitsen asiasta myös täällä kommenttikentässä.

Jollen jostain syytä olisi saanut voittajaa sähköpostitse kiinni kyseisen vuorokauden aikana, ovat liput menetetyt, koska liput on postitettava voittajalle heti alkuviikosta jotta ne ehtivät perille viimeistään perjantain postissa.

Jollei onni sinua suosinut arvonnassa etkä voittanut pääset tapahtumaan ostamalla liput Messukeskuksen verkkokaupasta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...