27. maaliskuuta 2014

Gastro Helsinki 2014 ja Viiniexpo

Pistäydyin viime viikolla keskiviikkona ja torstaina Helsingissä jossa 19.–21.3.2014 messukeskuksessa järjestettiin Suomen johtava Horeca-alan ammattitapahtuma. 

Kalaa, tuoretta kampelaa ja simpukoita

Gastroon ja ViiniExpoon tutustui kanssani samaan aikaan 15 190 ammattilaista. Messut olivat historialliset koska noin parisen kymmentä ruokabloggaria saivat nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuuden olla mukana messuilla.

Vinho verde ei ole vain halpaa valkkaria
Oli hauskaa messuilla saada tavata ihmisiä joiden kanssa aikaisemmin olen ollut yhteydessä vain puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikista antoisinta messuilla oli kuitenkin tavata aivan uusia ihmisiä ja tehdä hienoja tuttavuuksia joiden kanssa tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä.

Saisiko olla uudet aterimet?
Tässä teille vähän valittuja paloja, eivät välttämättä parhaat, koska vaikka ViiniExpossa ei joisi vaan maistelisi joka kerta sylkien viini ulos, tulee sitä kuitenkin maisteltua niin paljon joista osa väkisinkin imeytyy limakalvon kautta elimistöön että kuvien laatu alkoi jo kärsiä enemmän kuin sallittu on.

Ehdottomasti paras viini, mutta senhän jo tiesittekin?

Uudenlainen kalakukko?


Iltajuhlan antimia
Suuri, lämmin kiitos teille jotka avokätisesti sponssasitte käyntini lipuilla, kiitos myös ystäville joiden luona sain viettää hauskaa iltaa, ja sain apetta sekä yösijan. 

Piscoakin maisteltiin

Hummeri-hodari, paras hot dog ikinä!

Seuraavan kerran pääsee Gastro Helsinki messuille vasta kahden vuoden päästä 16.–18.3.2016.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...